Udruženje poslodavaca Federacije BiH
Tel. +387 33 552 460
Fax. +387 33 552 461

Konferencija "Sigurnost mrežnog okruženja"


  Utorak, Maj 30. 2023

  09:30 h


Ukoliko ste svjesni rasta Cyber kriminala, te na vrijeme želite spriječiti mogućnost sabotiranja Vašeg poslovanja i poduzeti odgovarajuće mjere za zaštitu privatnosti, IMTEC Vas poziva na događaj pod nazivom "Sigurnost mrežnog okruženja" koji će se održati 30.5.2023. godine u hotelu Ibis sa početkom od 09:30 sati.

Prijavu i možete izvršiti OVDJE.

Pravovremena zaštita privatnosti i poslovanja neophodna je kako bismo izbjegli mogući Cyber napad koji je nažalost sve učestaliji. Veliki doprinos zaštiti daju nam Cyber sigurnosni sistemi. Imtec d.o.o. kao jedna od vodećih IT kompanija, u saradnji s kompanijom Exclusive Networks BiH organizuje još jednu u nizu konferencija koje se bave ovom problematikom.

Konferencija će biti usmjerena prema prezentacijama kvalitetnih rješenja koji doprinose sigurnom i kontinuiranom poslovanju. Na ovom događaju bit će predstavljena rješenja kompanija Fortinet, Aruba i Trend Micro koje u svojoj ponudi imaju sveobuhvatna rješenja za sigurnost mreža koja integriraju različite sigurnosne tehnologije, poput firewalla, antivirusne zaštite, kontrole pristupa mreži na temelju identiteta korisnika i uređaja, napredna rješenja za umrežavanje i sigurnost koja su prilagođena potrebama modernih poslovnih okruženja.

Broj mjesta je ograničen, a svoje prisustvo možete potvrditi OVDJE najkasnije do 26.05.2023. godine.

Arhiva